Vuokrausehdot

Varaus on sitova vasta, kun vuokra on maksettu. Vuokra maksetaan 14 vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä. Mikäli varaus tehdään alle 30 vuorokautta majoittumisen alkamisajankohdasta, maksetaan vuokra heti. Huom! Varauksissa luottokorttivarmennus. Varauksen voi perua kirjallisesti kuluitta 30 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista. 14 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista palautetaan puolet varauksen loppusummasta. Sairaustapauksissa vuokralainen voi periä vuokra- ja muut kulut vakuutusyhtiöltä.
Mökkiä vuokrataan vain täysi-ikäisille. Loman ajankohtaa ei voi varauksen vahvistuksen jälkeen muuttaa.


Ei lemmikkieläimiä! Ei tupakointia mökissä!


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin.


Avaimet löytyvät mökin avainlokerosta, jonka tunnuksen vuokralainen saa vuokra-ajan alkaessa. Vuokralainen jättää avaimen lokeroon vuokra-ajan päättyessä. Mikäli asiakas hukkaa avaimen tai jää lukkojen taakse, peritään kaikki syntyvät kustannukset vuokralaiselta.


Vuokravuorokausi alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.


Asiakas tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet sekä vastaa mökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Vuoraan ei kuulu wc-paperin lisäys. Mikäli asiakas ei hoida loppusiivousta, eikä ole varannut siivousta etukäteen, ei ole siivonnut kaikkia käyttämiään tiloja, on tupakoinut mökissä / muissa rakennuksissa, tai pitänyt lemmikkejä niissä, laskutetaan siivouskulut, minimissään 300 €. Vaikka loppusiivous olisikin tilattu etukäteen, edellytetään mökin olevan normaalissa asumisen jälkeisessä kunnossa, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat / tuhkat vietyinä ja  kalusteet sekä tekstiilit puhtaina. Emme vastaa mökkiin jätetyistä tavaroista.


Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja siivouskulut.


Mikäli vuokralainen ei huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa, on vuokranantajalla oikeus
purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.


Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu (8). Mikäli majoitustiloja käyttää useampi henkilö, kuin on ilmoitettu, laskutetaan jokaisesta ylimääräisestä henkilöstä 50 € / majoitusvuorokausi. Teltan, asuntoauton ja –vaunun sekä kylpytynnyrin käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Mikäli sääntöä rikotaan, on vuokralainen velvollinen maksamaan vähintään 200 € lisämaksun sekä maksut lisähenkilöistä. Mökkiä ei saa vuokrata tai luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön. Kaikesta ehtojen vastaisesta toiminnasta peritään maksu tapauskohtaisesti. 


Tultuasi mökille, tee yleissilmäys ja ilmoita puuttuvat asiat. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömäst niiden aiheen ilmaannuttua. Jos asiakas ja vuokranantaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.


Maksamalla mökin vuokran, vuokralainen hyväksyy vuokrausehdot ja -hinnat.Lestijärvi
Tervetuloa lomalle!

Asuntoauto luovutetaan ja palautetaan siivottuna sekä tankattuna. Vuokraaja on vastuussa auton palauttamisesta kunnossa.


Varaus on sitova vasta, kun vuokra on maksettu. Vuokra maksetaan 14 vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä. Mikäli varaus tehdään alle 30 vuorokautta vuokrauksen alkamisajankohdasta, maksetaan vuokra heti. Huom! Varauksissa luottokorttivarmennus. Varauksen voi perua kirjallisesti kuluitta 30 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista. 14 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista palautetaan puolet varauksen loppusummasta. Sairaustapaukset eivät ole poikkeus, vaan vuokralainen voi periä vuokra- ja muut kulut vakuutusyhtiöltä. Loman ajankohtaa ei voi varauksen vahvistuksen jälkeen muuttaa.


Autoa ei vuokrata ulkomaan matkoihin eikä festarikäyttöön. Majoitamme allergiavapaasti, joten lemmikkieläimiä tai tupakointia ei sallita autossa. Asuntoautoa ei saa käyttää useampi henkilö, kuin kuvauksessa on ilmoitettu.


Viikkovuokraus alkaa maanantaina ja päättyy sunnuntaina erikseen  sovittavaan aikaan. Lyhyemmissä vuokrauksissa vuokravuorokausi alkaa klo 16 ja päättyy klo 14.


Vuokranantajalla on oikeus periä mm. seuraavat kustannukset vuokralaiselta jos vuokralainen on jättänyt ko asiat hoitamatta: sisäsiivous 150 €+lattiamattojen pesu 100 € tarvittaessa, wc-kasetin tyhjennennys 120 € ja auton tankkaus; tankkauskulut, lisäkilometrit á 0,35€/km sekä kaikki rikkimenneet osat laskutus- ja muine tarvittavine kuluineen. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan edellä mainitut kulut laskua vastaan 7 päivän kuluessa auton palautusajankohdasta.
Matkailuautoa palautettaessa vuokralleantaja ja vuokralainen tarkistavat auton. Tässä tarkistuksessa havaituista vioista ja puutteista joita ei ole ollut vuokra-ajan alkaessa ja jotka eivät ole tavanomaista kulumista on vuokralainen vahingonkorvausvastuussa vuokranantajalle. Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajan ilmoittamatta jättämät vahingot ja puutteet myös jälkikäteen, vaikka niitä ei olisikaan huomattu heti lopputarkastuksessa.


a. Matkailuauto on palautettava sovittuun paikkaan vuokrasopimuksessa mainittuna aikana, täyteen tankattuna, huolellisesti siivottuna, kasetti-wc tyhjennettynä ja
muutoinkin sellaisessa kunnossa kuin auto oli luovutushetkellä


b. Jos matkailuautoa ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokra-ajan pidentämisestä ole sovittu vuokraajan kanssa, asia ilmoitetaan viranomaisille sekä vuokralainen on velvollinen maksamaan vuokranantajalle vähintään seuraavan viikon, ja tarvittaessa pidemmän vuokran kokonaisuudessaan. Sovituissakin myöhästymisissä, joissa palautus siirtyy seuraavan vuorokauden puolelle, peritään myöhästymissakko.


c. Jos vuokraaja laiminlyö kohdassa a) ilmoitetut velvoitteet, vuokraajalla on oikeus periä kohtuullinen korvaus laiminlyönnin aiheuttamista taloudellisista menetyksistä. Vuokranantajalla on myös oikeus periä huoltotoimenpiteiden hoitamisesta aiheutuneet kilometrikorvaukset sekä työtunnit.


Asiakas on velvollinen korvaamaan asuntoautolle  tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Asuntoautoa ei saa vuokrata tai luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön.


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin.


Maksamalla vuokran, vuokralainen hyväksyy vuokrausehdot ja -hinnat.


Yritys!


Vuokraamme mainostilaa matkailuauton perään. Näy ympäri Suomea ympäri vuoden! Toimita oma mainosteippisi ja tee sopimus kanssamme. Pyydä tarjous!


Asuntoauto