Ihastuttava, ympärivuotinen 6-8 hengen mökki metsätien päässä, pienessä poukamassa sijaitsee vain 2 kilometrin päässä Lestijärven keskustan palveluista. Keskustassa on mm. grilli-kahvila, ruokakauppa, 2 kirpputoria, kirjasto, kotiseutumuseo, apteekki, terveyskeskus, urheilu- ja jalkapallokenttä, frisbeegolf-rata sekä skeittiparkki. Kesällä keskustaan kulkee helposti kävellen, mökkipyörillä (majoittujien käytössä 2 kpl) tai soutaen veneellä, jolloin vesiteitse matkaa kertyy reilu kilometri. Veneilijöille löytyy keskustan rannasta mm. vierasvenesatama, grillikota, yleinen uimaranta ja rantalentopallokenttä sekä muut keskustan palvelut.


Mökissä on 1 makuuhuone (2 h), parvi (2 h) ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva (2 h) sekä ruokailutila. Varustukseen kuuluu myös matkasänky ja syöttötuoli. Sauna ja sisä-wc ovat juuri remontoituja. Halutessaan voi myös käyttää ekologista vessaa metsän rauhassa.

Tilavassa pihapiirissä on mm. vierasrakennus (1 makuuhuone kesäkäytössä), grillirakennus (hiilikäyttöinen grilli) ja nuotiopaikka rannassa. Pihasta löytyy myös hiekkalaatikko, leluja, tikkataulu, aikuisten keinu, vauvakeinu ja lasten keinu sekä liukumäki. Marjaisa metsä ympäröi mökkiä. Mökissä on myös tarjolla mm. Xbox-pelejä, televisio, dvd-soitin, radio, kahvinkeitin, astiasto, jääkaappi, maakellari sekä mikro. Pihapiiriin istutettuja yrttejä ja marjoja saa vapaasti syödä. Lisäksi alueelle on piilotettu 4 geokätköä, joiden koordinaatit löytyvät mökkikansiosta. Lisämaksusta voitte vuokrata SUP-laudan majoittumisenne ajaksi.


Muuta nähtävää ja tekemistä: pari kilometriä keskustan ulkopuolella Parannan hiekkapohjainen uimaranta, jossa mm. kaksi rantalentopallokenttää, grillauspaikka ja lasten leikkialue, Finn Springin tehtaanmyymälä ja uimahalli (Sykäräinen) sekä vaellusreitti Peuran Polun Lestijärven lähtöpisteet Valkeisen leirintäalueella ja Metsäpeuran opastuskeskuksessa. Tutustumisen arvoisia kohteita ovat myös Aken taiteilijakoti, rajakivi ja Kirkkosaari (pääsy vain veneellä). Lisätietoja: Nähtävyydet sekä historiallisia ja muita kohteita kartalla. Karttakuva myös kuva-albumissa alla. Lue lisää vinkkejä täältä!


Lestijärven kunta sijaitsee oivallisella paikalla Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen raja-alueella. Etäisyydet: Kannus 58 km, Ylivieska 75 km, Viitasaari 88 km, Kokkola 100 km, Power Park Härmä 110 km, Saarijärvi 110 km, Seinäjoki 150 km, Jyväskylä 175 km, Oulu 205 km, Kuopio 205 km.


Lomakuja 30, 69440 Lestijärvi (Navigaattori: Niemeläntie 69)

Lestijärvi, mökki